• SOALAN LAZIM

Soalan Lazim

Soalan Lazim Yang Diajukan Pada Platform SumberModal

Apakah SumberModal.com?

Platform penyediaan awalan latihan sebagai bakal CEO syarikat. Tujuan Utama : Leader Create More Leaders! "Bezanya orang yang BERJAYA dan orang MISKIN adalah.. orang yang BERANI MEMBUAT KEPUTUSAN" TERUS MARA TERUS BERJUANG!!

Apakah Misi Utama SumberModal.com

Menyediakan siri latihan keusahawan dalam membina portfolio kewangan syarikat lebih berdaya maju & kukuh. Melatih para CEO mahir dalam menyediakan RANCANGAN PERNIAGAAN dengan lebih kemas dan rapi. Melatih para CEO pentingnya PEMBANGUNAN PERNIAGAAN untuk jangkamasa yang panjang.

Apakah Perbezaan Dengan Yang Berada Di Pasaran?

Pengalaman kami telah bantu ramai usahawan yang telah berjaya. Bak kata "Kami yakin kepakaran kami sejak 2007 lagi. Pengalaman lebih bernilai dan TERBUKTI"

Kenapa Perlu Sediakan Rancangan Perniagaan Yang Lengkap?

Bertujuan untuk mendapat gambaran sebenar tentang hala tuju syarikat yang dibina. Berpotensi untuk layak menerima loan/ sokongan grant kerajaan 100%.

Adakah Pinjaman/ Grant Kerajaan DIJAMIN dapat?

Tidak! Program ini hanya memberi bimbingan cara mudah para usahawan memperkasakan Portfolio Kewangan dan Rancangan Perniagaan dengan lebih kukuh untuk menerima kemudahan tersebut tertakluk kepada syarat dan terma.

Apakah keistimewaan Program CEO ini?

Membina Syarikat lebih kukuh, memastikan hala tuju syarikat lebih jelas, menyediakan workshop keusahawaan, sokongan & latihan 100%, membina NETWORKING circle baru, dan banyak lagi.

Apakah Tujuan UTAMA Program CEO ini?

Tujuan Utama : Leader Create More Leaders! "Bezanya orang yang BERJAYA dan orang MISKIN adalah.. orang yang BERANI MEMBUAT KEPUTUSAN" TERUS MARA TERUS BERJUANG!!